Energie Aanbiedingen

Profiteer van de meest recente energie aanbiedingen en begin direct met geld besparen op je energierekening. Vergelijk de beste deals met onze energievergelijker en je betaalt nooit meer te veel voor gas en stroom. Bij ons vind je eenvoudig de laagste energietarieven. Je kunt de overstap naar je nieuwe energieleverancier vandaag nog regelen bij Energie Vergelijken Expert.

Waarom gebruik maken van energie aanbiedingen?

Zit jij al jarenlang bij dezelfde energiemaatschappij, omdat je eigenlijk wel tevreden bent over de levering van gas en stroom? Dan heb je vast de meest recente energieprijzen nog niet gezien. De afgelopen jaren is het aantal energiemaatschappijen in Nederland sterk gegroeid waardoor de prijzen voor gas en elektra sterk zijn verlaagd. Als jij nog steeds bij dezelfde energiemaatschappij zit, is de kans groot dat je meer geld betaalt dan nodig is. En wie wil er nou teveel geld betalen? Wissel vandaag nog van energiemaatschappij en begin direct met het besparen van honderden euro’s per jaar.

Energietarieven vergelijken

Zie jij er tegenop om alle energietarieven te vergelijken? Dan heb je onze energievergelijker nog niet ontdekt! Wij hebben namelijk het meeste werk al voor jou gedaan. Je hoeft enkel een aantal gegevens in te vullen en wij tonen je met één muisklik de meest recente energie aanbiedingen van alle energiemaatschappijen. Zo vind je heel eenvoudig jouw beste energiedeal. Je kunt je overstap direct regelen. Met de overstapservice hoef jij zelf verder niets te doen.

Onafhankelijke vergelijkingssite voor energietarieven

Energie Vergelijken Expert is een onafhankelijke vergelijkingssite, dat betekent dat het ons niet uitmaakt welke energiemaatschappij je kiest. Wij zijn er enkel om jou te helpen bij het maken van de meest voordelige energiedeal voor jouw persoonlijke situatie. Op die manier kun jij op een simpele manier geld besparen. Wist je dat overstappen naar een andere energiemaatschappij de methode is om het meeste geld per jaar te besparen? Het kan op jaarbasis wel honderden euro’s met jouw huidige energiecontract schelen.

De beste energie aanbieding selecteren

Wij beschikken over de meest actuele energie aanbiedingen van alle energiemaatschappijen. Door gebruik te maken van onze energievergelijker kun je eenvoudig zien welke deals het beste passen bij jouw persoonlijke voorkeuren. Wij letten hierbij bijvoorbeeld op de hoeveelheid energie die je gebruikt en of je een voorkeur hebt voor groene of grijze energie. Met onze energievergelijker vind je altijd de beste deals, bovendien kun je een nieuw energiecontract direct via onze site afsluiten. 

Energietarieven vergelijken met de vergelijker

Onze energievergelijker is zo eenvoudig dat je binnen enkele minuten inzicht hebt in de beste deals van dit moment. De vergelijker wordt met regelmaat bijgewerkt en is dus altijd up to date. Ook jij kunt profiteren van de laagste energieprijzen in drie stappen:

  • Stap 1: vul de energievergelijker in
  • Stap 2: bepaal jouw voorkeuren
  • Stap 3: sluit jouw nieuwe voordelige energiecontract af

Stap 1: vul de energievergelijker in

Om een goede vergelijking te kunnen maken, hebben we allereerst je postcode en je huisnummer nodig. Op die manier kunnen we energieleveranciers die niet actief zijn op jouw adres uitsluiten. Daarnaast vragen we om je energieverbruik. Op je laatste jaarafrekening kun je precies zien hoeveel elektriciteit en gas je hebt gebruikt. Als je deze gegevens niet bij de hand hebt, kun je een aantal vragen beantwoorden zodat wij een inschatting kunnen maken van je gemiddelde energieverbruik. Tot slot vragen we jou de naam van je huidige energieleverancier, zodat we jou niet alleen kunnen tonen hoeveel geld je kunt besparen, maar we ook energie aanbiedingen voor nieuwe klanten uit kunnen sluiten.

Stap 2: bepaal jouw voorkeuren

Je kunt diverse keuzes maken als het gaat om het kiezen van een nieuw energiecontract. Zo vragen we of je voorkeur hebt voor een contract met een vaste of variabele looptijd, een vast of een variabel energietarief en duurzame of grijze energie. Jouw keuzes zijn van invloed op de energiedeals waar je uit kunt kiezen. Geef je geen voorkeuren aan, dan tonen we jou de goedkoopste energiecontracten van dit moment.

Stap 3: sluit jouw nieuwe voordelige energiecontract af

Heb je een keuze kunnen maken tussen de verschillende aanbiedingen? Dan kun je direct een overstap naar je nieuwe energieleverancier regelen. De nieuwe energieleverancier maakt het contract op en stuurt deze naar je toe. In het contract vind je onder andere de energietarieven, de looptijd en de datum waarop de levering start. Er geldt voor het nieuwe energiecontract een wettelijke bedenktijd van twee weken die ingaat op het moment dat jij je nieuwe contract ontvangt.

Kies elk jaar een nieuwe energieleverancier

Wie slim is wisselt jaarlijks van energieleverancier. Op die manier kun je elk jaar opnieuw profiteren van scherpe energietarieven en leuke welkomstbonussen. Wij staan ieder jaar voor je klaar om een zorgvuldige vergelijking te maken zodat je altijd kunt rekenen op de beste energiedeals van het moment. Zo kun je elk jaar weer geld besparen op je energierekening.